LEJ BOBUSKA

Lad BOBUSKA ta’ sig af dit event!

Hos Bobuska er vi eksperter i at afholde og facilitere alle former for events. Vi har 2 dejlige cafe-rum og en te-hule- som kan bookes til private fester, møder, screenings/ performances eller hvad det skulle være. Vores fokus er altid at skabe en smuk og varm atmosfære gennem belysning, musik og hvad end dit hjerte ellers måtte begære.

This slideshow requires JavaScript.

Det har vi:

BAR
Vi har et spændende udvalg af øl, naturvin, øko saft og sodavand. Vi kan også bestille dine yndlings øl hjem til lejligheden.
FACILITETER
Vi har en scene og al nødvendigt udstyr til live performances (PA, monitors, lys, mikrofoner). Møblementet kan om-arrangeres efter dine ønsker, hvis du f.eks ønsker et dansegulv. Derudover har vi projektor og lærred til screenings/foredrag som kan sættes op i hulen eller på scenen. Alt i alt har vi mulighed for at skabe et arrangement som tager højde for unikke behov og vi finder sjove og kreative løsninger til det meste.
LIVE MUSIK
Vi har et kæmpe netværk af musikere fra forskellige genrer såvel som andre typer kunstnere. Vi skaffer gerne livemusik til din event; en salonpianist, balkan grooves, lækker jazz eller stemningsfuld akustisk musik. Der er mange muligheder.
MAD
Vi kan servere hjemmelavede snacktallerkener, canapéer, suppe eller lækker koreansk mad fra vores naboer KOPAN (www.kopan.dk). Eller måske ønsker du at et sceneprogram  afsluttes med kaffe og avec som en overgang til noget mere uformelt. Detaljerne kan vi snakke om – kontakt os bare.
TE-HULE
Vi har et helt specielt hyggeligt rum bag baren; en dunkel og eksotisk lille lounge med lækre pyramidehøjtalere som skaber sublim lydkvalitet – og lysprojektorer hvis du vil dreje det i en mere spacey retning.
DET LILLE EKSTRA:
Kunne du tænke dig en professionel event-fotograf, ansigtsmaling, eksotiske dansere? Snak med os og vi finder frem til det dit inderste længes efter. Vi er åbne for det meste, og vores netværk af profesionelle kreative folk spænder vidt.

Hvad koster det?

Prisen afgøres udfra diverse parametre;                             Antalllet af gæster, tidsrum, facilitetsbehov og eventuelle ekstra ydelser såsom mad og salonpianist.                          For at gi’ dig en idé om budgettet:                                       Du kan booke 1 rum i op til 5 timer med bartendere for 1900 kr. ELLER du kan booke hele etablissementet i op til 7 timer med 40 gæster for 3900kr. Men vi lader alle parametrene spille ind, og kan give individuelle tilbud.

Kontakt os og vi kan aftale et møde, hvor vi snakker om detaljerne.

Du kan se vores kommende koncerter og andre spændende events på Facebook