OM OS

Bobuska er ikke en hvilken som helst café

Kaffen er lækker og økologisk, ligesom størstedelen af det vi sælger, men det er ikke derfor, folk kommer her. Bobuska er et kreativt krydsfelt, en arbejdsplads, en platform for kunst, musik og performance. Folk her er sære, særlige og vidunderlige, og stedet er under konstant forvandling. Live performances, fødselsdagsfester, studiekredse, forretningsmøder, udstillinger, receptioner, filmfremvisninger. Gem dig i den orientalske tehule eller nyd solen i en af vores behagelige, udendørs stole. Vi er her for at fremme ekstraordinære oplevelser, inspiration og undergrund.

I 2017 åbnede Bobuska i det berømte Thomas P. Hejles Ungdomshus i Linnésgade 24. De fire indehaverne prøver at skabe noget sjældent og smukt. Hvis du har lyst til at afholde et event, udstille din kunst, lave et projekt eller på en eller anden måde blive involveret i Bobuska, vil vi meget gerne høre dine idéer.

Hvad vores gæster skrev på Facebook og Google…

Bor du i eller besøger du København, så tjek ind her på denne café, hvis du er træt af “Starbucks/Baressos”, og hvis du synes, det er fedt at sidde i genbrugsmøbler og se og snakke med rigtige mennesker.

Rigtig varm sympatisk antikommerciel betjening af rigtige mennesker – Tak fordi I reddede mine juledage, som I sikkert også vil bevinge mine sommerdage, når jeg besøger København igen.